NAJBOLJE OCJENE ZA MG4 ELECTRIC: 5 GREEN NCAP ZVJEZDICA

23-02-2024
  • MG4 Electric postigao je izvrsne rezultate u Green NCAP ocjenjivanju

  • Osvojio je maksimalni broj bodova u Indeksu energetske učinkovitosti i Greenhouse indexu

  • S prosječnom ocjenom od 95%, MG4 Electric postigao je najvišuocjenu od 5 zvjezdica





Potpuno električni  hatchback, MG4 Electric, dobio je najviše ocjene od strane Green NCAP-a, vodećeg europskog programa za procjenu emisija u industriji.

Green NCAP je neovisna inicijativa koja mjeri učinkovitost automobila, emisije i njihov utjecaj na okoliš u stvarnim uvjetima. Organizacija ima za cilj promicanje razvoja automobila koji su čisti i energetski učinkoviti, s dodatnim ciljem poboljšanja kvalitete zraka koji udišemo i smanjenja globalnog zagrijavanja.

Kao potpuno električni model, MG4 Electric sa razinom opreme Comfort, dobio je maksimalnu ocjenu u testovima čistog zraka u laboratoriju i testiranju na cesti te je ocijenjen s 10/10 na Indeksu čistog zraka. U testovima energetske učinkovitosti, MG4 Electric je postigao ocjenu "dobar", najviši rang, u 3 od 4 kategorije, zaslužujući ukupnu ocjenu od 9,2/10.

Isto tako, MG4 Electric postigao je izvrsne rezultate u testu stakleničkih plinova, postigavši ocjenu 10/10 u hladnom i toplom testu i ocjenu od 9,4/10.

Aiden He, glavni izvršni direktor tvrtke MG Nordic & Benelux, izjavio je: “Od lansiranja modela u 2022. godini, MG4 Electric učinio je održivu vožnju bez emisija dostupnu tisućama kupaca. Nastavit ćemo nuditi našim kupcima automobile u kojima je vožnja ugodna, pritom postižući visoke standarde u suradnji s ključnim organizacijama kao što je Green NCAP.”

MG4 Electric je postao najprodavaniji kompaktni električni automobil u Europi u 2023. godini  nudeći kupcima impresivan spoj stila, praktičnosti i izvanredne vrijednosti, te je osvojio više od 30 značajnih nagrada, uključujući devet impresivnih naslova 'Automobila godine'.


Najnovije objave