UDRUŽUJU SE MG I ARSENAL

29-01-2024

  • MG Motor UK sklopio je višegodišnji partnerski ugovor s Arsenalom
  • Britanski proizvođač automobila postao je službeni automobilski partner kluba

MG Motor UK i Arsenal su najavili uzbudljivo višegodišnje partnerstvo, pri čemu će britanski proizvođač automobila postati službeni automobilski partner kluba.

 

Proslavljajući 100. obljetnicu ove godine, MG će podržati muške i ženske Arsenalove timove, a navijači će imati priliku vidjeti njihov brend istaknut na stadionima Emirates i Meadow Park.

 

MG i Arsenal će također surađivati na stvaranju zanimljivog sadržaja osmišljenog tako da se u njega uključi globalna baza navijača kluba.

 

Guy Pigounakis, komercijalni direktor MG Motora UK, istaknuo je: „Pridruživanje Arsenalu u godini naše stote obljetnice predstavlja značajno poglavlje u priči MG brenda. Ne samo da podržavamo ovaj svjetski poznati klub; već se također zalažemo za razvoj budućnosti nogometa, podržavajući rast ženskog profesionalnog nogometa i istovremeno izražavajući našu strast prema najvećoj igri na svijetu.”

 

Juliet Slot, glavna komercijalna direktorica Arsenala, izjavila je: „Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu MG brendu u našu obitelj partnera. To je brend poznat po svojoj povijesti i naslijeđu, ali on sa sobom također donosi napredan način razmišljanja koji je u skladu s ambicijama našeg kluba. U njihovoj stotoj godini, uzbuđeni smo što MG može postati dio našeg putovanja usmjerenog prema dugoročnom rastu i razvoju, te se veselimo suradnji u promicanju njihove ponude vodećih održivih električnih vozila.”

 

MG je u 2023. godini prodao preko 80.000 novih automobila samo na matičnom tržištu Ujedinjenog Kraljevstva i sada ima čvrstu poziciju kao jedan od omiljenih brendova električnih vozila u zemlji.





Najnovije objave