Zašto MG predstavlja Električni Roadster

02-06-2023
MG Cyberster, vrhunac MG-ove izložbe na nedavnom sajmu automobila u
Šangaju, obilježio je impresivan debi u masovnoj proizvodnji automobila
elegantne karoserije, škarastih vrata, kabrioletom s mekim krovom i neupitno,
slavnim električnim Roadsterom s dva sjedala koji označava željno iščekivani
povratak MG-a u svijet sportskih automobila.

Zašto električni Roadster

MG, kao izvorni sinonim za ovu marku automobila britanskog podrijetla, s modelima kao što su MG TC Midget i MGB, kompaktan je i uzbudljiv za vožnju. Sada se MG vratio svojim korijenima s novim Cybersterom. Ako želite imati najbolji mogući automobil u današnje vrijeme, on mora biti električni.


Puštanje Roadstera u proizvodnju ne predstavlja samo odavanje počasti povijesti marke MG, već predstavlja snagu MG-a u njegovom tehnološkom razvoju. MG Cyberster spreman je oživjeti priču svojom snažnom potpuno novom električnom platformom i vrhunskom tehnologijom u suvremenoj kabini.

Što očekivati

Uz sve što je bitno za kabriolet automobile, MG Cyberster može se pohvaliti dizajnom širokog niskog profila, mekim krovom koji se može uvući, škarastim vratima i
ekskluzivnim dizajnom, u potpunosti odražavajući nove karakteristike ere električnih vozila, i biti prava ponuda spuštenog kabrioleta s novom električnom arhitekturom.


Rešetka hladnjaka u vrijeme automobila na gorivo evoluirala je u pneumatske kanale, dok dizajn prednjih svjetala stvara dojmljiv učinak proširenja. Zajedno, dva elementa formirala su
prednju stranu „Wind Huntera", dajući Cybersteru jedinstvenu prepoznatljivost. Kao jedna od ključnih značajki dizajna, Leopard Jump Shoulder Line ponosno ističe snažnu građu i čvrst stav.


Električna škarasta vrata središnji su dio MG-ovog Cyberstera i odlikuju se dizajnom koji ne samo da se ističe, već također naglašava tehnologiju i inženjerski dizajn.

Dizajniran je na način da ga korisnik može koristiti na bolji i elegantniji način za pristup i izlazak iz sportskog automobila. Nadalje, jedinstveni aerodinamični dizajn stražnjeg dijela MG Cyberstera koristi
klasičnu Kammback temu dizajna koja je prvi put predstavljena za stazu. Ducktail blago zakrivljen prema gore sa svojom okomitom stranom oblikuje dobro definiran profil, koji postaje jamstvo za vrhunske aerodinamične performanse MG Cyberstera. MG Cyberster trebao bi stići na europska tržišta 2024. Ovaj zadivljujući električni Roadster pridružit će se MG-ovoj stalno rastućoj liniji revolucionarnih električnih vozila u bliskoj budućnosti.

Najnovije objave